dijous, 13 de juny del 2024

SORTIDA A CÀRITES


Visitem Càrites i fem entrega dels aliments de primera necessitat comprats amb els diners recaptats a les diferents guardioles. Entre tots/es podem ajudar a qui més ho necessita.













 

dimarts, 11 de juny del 2024

OBRIM GUARDIOLA DEL PIT-ROIG

Hem obert la guardiola del Pit-Roig amb els nostres amics/es d'Informàtica (6è de Primària). Nosaltres sabem comptar com uns/es campions/es però hi havien moltes monedes! Així que els hi hem demanat ajuda. Hem recaptat molts diners amb els que podrem comprar molts aliments de primera necessitat. El dijous els portarem a Càrites. 
Moltes gràcies families per la vostra implicació i col·laboració! Entre tots/es podem aconseguir un món més emàtic i millor!












 

dijous, 6 de juny del 2024

PROPOSTES MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES I ENGRESCADORES

Identifiquem i reconeixem les diferents formes geomètriques treballades al llarg del curs   d'una manera engrescadora i divertida! Fem un bingo tots/es junts! Passem una bona estona i seguim reforçant els diferents aprenentatges assolits durant aquests mesos.







També fem  altres propostes manipulatives i divertides! Fem parelles de formes geomètriques, identiquem i busquem objectes amb les diferents formes...







 

TOMAQUERES A L'HORT

Visitem l'hort de l'escola per observar el creixement de les nostres tomaqueres. Hem trasplantat tomàquets cherry. Són uns tomàquets petits.









 

OBSERVACIÓ MORES

Agafant fulles de morera pels nostres cucs de seda, hem descobert que al terra hi havia uns fruits petits de color lila. Són mores! Són un fruit de l'arbre de morera! Així que, hem decidit tastar i observar aquesta fruita tan beneficiosa per la nostra salut. En aquest espai hem aprofitat per parlar de la importància de la prova de nous aliments per saber si ens agraden o no i dels aliments saludables que ens ajuden a crèixer molt i estar forts/es!






 

SORTIDA A CÀRITES

Visitem Càrites i fem entrega dels aliments de primera necessitat comprats amb els diners recaptats a les diferents guardioles. Entre tots/e...